jueves, 17 de noviembre de 2011

Una sortida a Elna amb el Col.lectiu ELNA (Eduquem La Nostra Autoestima)

El diumenge passat, dia 13, tenia una sortida d'exili especial amb la gent del col.lectiu ELNA (Eduquem La Nostra Autoestima), que treballen per potenciar les emocions dins un món excessivament materialista i escàs en valors.
El grup ELNA de Vilanova i la Geltrú, s'ha inspirat justament amb la història de la Maternitat d'Elna per integrar l'esperit de l'Elisabeth Eidenbenz dins el dia a dia, com una lluita diària per guanyar terreny a la intol.lerància i a l'egoisme d'una societat cada vegada més individualista i competitiva.
Anar doncs fins a Elna era quasi obligatori per conèixer el lloc on va començar tot.
Mentre llegia fragments d'aquells relats d'exili de 1939, em mirava de reüll els rostres emocionats, veient com tothom reacciona davant d'un passat de derrota però alhora ple de dignitat.
A la tornada tothom es feia preguntes, reflexions...hem de reaccionar davant la crisi... no podem quedar-nos parats veient com va ser aquell exili del 39...hem de recuperar el passat per encarar amb força el present...si els exiliats del 39 van resistir, que no hem de fer nosaltres?...

I així sumem, sumem, sumem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario